Ευχαριστίες

Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν με  τον τρόπο τους για το site αυτό. Καταρχάς, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δημήτρη Χ. Παπαγιαννόπουλο, για τη συνεχή, εδώ και χρόνια, χορηγία του για τη φιλοξενία (web hosting) της ιστοσελίδας σε διακομιστή (server) της εταιρείας Network Solutions (www.networksolutions.com) στις Η.Π.Α., καθώς επίσης και για το domain name (www.agoriani.org).

Τον Δημήτρη Κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος όταν διετέλεσε πρόεδρος στο Σύλλογο, συζητήσαμε διεξοδικά την ιδέα για την ιστοχώρο του χωριού μας και τον Ιούλιο του 2007, η ιδέα αυτή έγινε πράξη. Τον Εξωραϊστικό - Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας για τη στήριξη και τη βοήθειά του σε ότι χρειαστεί.

Τους αείμνηστους ιερέα κ. Δημήτριο Αθ. Παπαδόγιαννη και τον κ. Γεώργιο Αθ. Βέργαδο για τις δωρεές των βιβλίων τους "Το χωριό μου" και "Η Αγόριανη του Ταϋγέτου και η βόρεια Λακεδαίμων", αντίστοιχα. Τον καθηγητή κ. Δ. Α. Σπαντίδο για το βιβλίο του "Εκκλησίες και Μοναστήρια των χωριών της Επάνω Ρίζας (Δήμος Πελλάνας) της Λακεδαίμονος".

Τον κ. Χρήστο Ν. Ψαθά που έκανε το χωριό μας περισσότερο γνωστό όταν μεσολάβησε στη δημιουργία των τηλεκαρτών του χωριού μας.

Τηλεκάρτα του χωριού μας (μπροστινό μέρος)

Τηλεκάρτα του χωριού μας (πίσω μέρος)

Όλους εσάς, α) για τις φωτογραφίες που κατά καιρούς μου στέλνετε ή ανεβάζετε στο group του χωριού μας στο facebook και μπορώ να τις χρησιμοποιήσω στην ενότητα "Φωτογραφίες" του site και β) την επισκεψιμότητα και τα σχόλιά σας (θετικά και αρνητικά), με τα οποία με βοηθάτε στο να βελτιώνω όσο γίνεται τη λειτουργικότητα του site και να το αναβαθμίζω τακτικά με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Μετάφραση σε...

Καιρός

Φιλικοί Σύνδεσμοι